Висловити своє враження від виступів команди, заглянути у середину колективу, проаналізувати деякі із матчів, а також про те, чого очікувати у наступному сезоні, ми дізналися у одного із старожилів, лідера та капітана команди Антона Музиченка.

1. Отже, Антоне чемпіонат завершено, твоя команда виборола бронзу, що можеш сказати із цього приводу: задоволений результатом, чи все ж таки розраховували на срібні нагороди?

– Ми задоволені результатом, адже виконали завдання на сезон та посіли призове місце. Звичайно, що було би ще приємніше посісти друге місце, але маємо те що маємо, будемо намагатися покращити результат у наступному сезоні.

2. Як вже нам відомо саме гра із Хустом стала на заваді до перехідних матчів, це вже у минулому і не актуально, але хотілось декілька слів про цю гру, як так сталося, що програли?

– Це футбол, зараз щось говорити про цю гру вже неправильно, якщо Хуст переміг, значить був сильніший у тому матчі. Якщо брати загалом, то ми втрачали залікові бали не лише у цій грі.

3. На твою думку у весняній частині чемпіонату, які команди стали більш сильніше виглядати на футбольному полі?

– На мою думку в ігровому плані краще всього, якщо порівнювати з першою частиною чемпіоната додав Звягель.

4. На виїзді із ФК «Нива» Вінниця хоча і врятувались на останніх секундах матчу, але у другому таймі мали моменти навіть вирвати перемогу. Що можеш сказати про той матч?

– Вважаю, що це напевно наша найкраща гра у весняній частині чемпіонату. Мали перемагати у тому матчі, адже створили дуже багато гольових моментів. Проте дитячі помилки в обороні привели до того, що ми відігралися на останній хвилині, отже напевно маємо бути задоволені і таким нічийним результатом.

5. У обовʼязки капітана входить функція згуртованості колективу, також він відповідає за моральний стан і цим самим допомагає головному тренеру. Як тобі вдається тримати мікроклімат на полі, адже бути капітаном це насамперед велика відповідальність.

– Мене відповідальність не лякає. А щодо мікроклімату, то у нас на даний час в команді підібрався дуже гарний колектив, всі хлопці мають гарні людські якості, що також допомагає нам здобувати результат на футбольному полі. Це дуже важливий момент, адже на мою думку лише за рахунок згуртованості колективу можна чогось досягати, адже ми граємо у командний вид спорту. Намагаємося в любих ситуаціях і на полі, і поза ним дотримуватися цього принципу.

6. На гру із Звягелем готувались якось по особливому, чи були враховані всі необхідні дрібниці із яких власне і складається футбол?

– Мені здається президент клубу зробив усе необхідне, щоб до цієї гри ми підготувалися якнайкраще та думали лише про футбол. Щодо самої підготовки, то вона була така сама як і до будь якої іншої гри. Вважаю, що лишній раз накручувати команду на такі матчі не варто, ми всі дорослі вже люди і розуміли, що гра важлива і все залежить від нас. Тому атмосфера перед матчем у команді була спокійною.

7. На завершення нашої розмови хотілось би дізнатись, чого очікувати вболівальникам у наступному сезоні?

– У нас дуже багато роботи ще попереду в плані гри. Вважаю основним на даний час для нас – це збереження колективу та футболістів. А щодо наступного сезону, то ми будемо намагатися перемагати у кожному матчі та покращити сьогоднішній результат.