СК «Чайка» оформив другу поспіль перемогу у виїзному матчі.

У матчі другого туру ПФЛ України підопічні Сергія Сизихіна зустрілись із ФК «Карпати-2» Львів.

Із перших хвилин зустрічі львівські футболісти пішли у тотальний наступ, створивши небезпечний момент біля воріт нашої команди. Але загасити молодецький максималізм вдалося вже на 14-й хвилині – як виявилося Микола Вечурко тоді лише розпочинав яскравий бенефіс своїх голів. Після вкидання від Дюбілея та веремії у карному майданчику гостей, рахунок було відкрито, а за якихось пʼять хвилин все той же Вечурко вже оформив для себе дубль, вколотивши сферу у сітку воріт головою, після навісної передачі зі стандарту від Емере. Ще пʼять хвилин і Микола Вечурко – оформлює свій перший у професійній футбольній карʼєрі «хет-трик» – третій гол мабуть треба вважати найкращим у сьогоднішньому матчі, оскільки він залетів у «притірочку» зі стійкою та голкіпером львівʼян. Знову Емере навісив з кутового, а Вечурко пробив головою на протиході. Браво Коля – заслужено «Герой матчу»!

Від такого «спруту» господарі поля дещо поникли і на перерву пішли скоріше за все із кепським настроєм.
По перерві Карпати-2 хотіли повернутись у гру, але їхні примарні шанси на 62-й хвилині були розвінчані. Кулакевич поборовся у центрі і перехватив мʼяч, після чого увійшовши до карного майданчика господарів перевів його на Семенця. Богдан пробив і сильно і точно – 4:0.

Гру зроблено, щоправда до кінця зустрічі залишалось ще близько півгодини ігрового часу, а футбольна історія добре памʼятає різного роду «кам-беки». Але цього разу на стадіоні «Україна» у Львові у це мало хто вірив, оскільки і за комфортного для себе результату СК «Чайка» продовжував гнути свою лінію, контролюючи та тримаючи гру під контролем.

Підсумовуючи зустріч варто звернути увагу не те, що СК «Чайка» розгромно перемагає ФК «Карпати-2», Микола Вечурко оформлює хет-трик, Богдан Семенець розпочинає лік своїх голів за команду, а Володимир Коломієць уже 180 хвилин тримає білий прямокутник на замку.
Окремо хочемо відмітити дебют на професійному рівні сімнадцятирічного вихованця клубної академії Чайки – Юрія Захарова!

Дякуємо ФК «Карпати-2» за чесну гру та бажаємо перемог у наступних матчах. Дякуємо нашим уболівальникам, які здолали цей шлях і підтримували команду на стадіоні у Львові , а також усім тим, хто вболівав за нас дистанційно.

Щиро дякуємо нашим Збройним Силам України!!!

Наступний матч СК «Чайка» проведе із ФК «Юкса» Тарасівка (Київська обл.)
Слідкуйте за новинами на сайті та у соціальних мережах клубу.

Разом до Перемоги!!!