Просимо підтримати петицію про присвоєння почесного звання Герой України (посмертно) військовослужбовцю Збройних Сил України, Барчишину Григорію Григорійовичу.

Просимо всіх небайдужих підтримати петицію про присвоєння почесного звання Герой України (посмертно) військовослужбовцю Збройних Сил України, Барчишину Григорію Григорійовичу 03.04.1986 р.н., уродженцю м. Львів, який був гравцем  футбольних клубів «Карпати-2», «Оболонь» та «Чайка». Працював у колишньому Головному територіальному управлінні юстиції у Львівській області. Григорій був гордістю нашої країни та патріотом до глибини душі!

З 2022 року з початком повномасштабного вторгнення Григорій добровільно став на захист Батьківщини до лав військової частини А7376 Збройних Сил України у м. Київ. Виконуючи бойові завдання на східному напрямку, також евакуйовував поранених побратимів.

Разом із побратимами боронив район Бахмута, який став форпостом стримування російської навали. Ситуація була надскладною. Бійці щодня й щоночі стримували ворога на передовій. Із самого початку і до кінця Григорій героїчно боронив нашу землю. Він був справжнім воїном, людиною слова, людиною мужності, зразком незламності та міцності духу.

Посилання на петицію > > >

https://petition.president.gov.ua/petition/198778