Чайка 2:1 Калуш

Чайка осідлала вітер!

Екстраординарна Чергова перемога!

“Чайка” цієї весни заслужила статус “міцного горішка” – два тижні тому команда з П.Борщагівки стала автором чи ненайгучнішої сенсації сезону, у гостях обігравши ФК “Минай” (2:1)

До цього матчу підопічні Ільницького вийшли з істотною втратою – забивний вінгер Мірошников відбував дискваліфікацію через перебір жовтих карток.

Матч розпочався досить жваво і вже на 15 хвилині з команди суперників Савошко головою замкнув навіс Лебедя. М`яч опинився у воротах, але рефері не відкрив рахунок через офсайд. На 33 хвилині, Книш в боротьбі з Турчановим заробив штрафний, який виконував Савошко. Пробити не вийшло – блокування, але шкіряний, що відскочив, встиг таки перехопити Кохман, який і завдав пострілу в дальній кут з меж майданчика – 0:1.

За допомогою стандартів “Чайка” намагалася відігратися, але штрафні, які б реально мали шанс, в основному, відбивали “стінки” червоно-чорних. Рельна перспектива у жовто-блакитних з’явилася з нагодою кутового, коли шкіряного з чималим зусиллям дістав воротар з-під поперечини.

На 70 хвилині, звичайний навіс з правого флангу завершився пенальті на ворота гостей (захисник Калушан, неначе панда, звалив атакуючого з Борщагівки). Пробити викликався досвідчений Пономаренко, який зазвичай робить це добре, але на цей раз пробити не склалося і голкіпер .

Хлопці з “Чайки” дещо охололи, але взяли себе в руки незабаром трибуна затамувал подих , спостерігаючи за дальнім ударом Вечурко –  нажаль м`яч пролетів повз штангу.  Невдовзі чергова вилазка Бартошука закінчилась правофланговою подачею, коли шкіряний опинився у штрафній поряд з головою Шевчука, який чудово замкнув навіс. 1:1

2 хвилин до кінця матчу, Вечурко отримує шанс забити з найнебезпечнішого штрафного але-але.. шкіряний злітає в небо понад поперечиною. Нічия? Ні!
Вже через 30 секунд  “Чайка” організовує неперевершену багатоходівку, яка закінчилась дальношістковим прострілом Сухенко. 2:1

Третя поспіль перемога Чайки з досить непростими суперниками!

За визначенням сайту «Спортарена» гравцем  матчу став:

Man of the Match: Олександр Сухенко
Активно увійшов у гру з лави, замінивши по травмі товариша, забив переможний м’яч, який не можна не оцінити з точки зору виконання і розуміння ситуації.

 

Sport Arena називає символічну збірну чергового туру Групи А:

Правий захисник – Андрій Бартошук (Чайка)

Цей гравець зазвичай грає атакувального півзахисника, але, вимушено закриваючи «дефіцитну» позицію, відіграв дуже активно та продуктивно. Пропустив через себе чимало багатоходівок своєї команди. Неодноразово загострював через правий край, будучи одним із тих, хто розганяв та акцентував атаки. Став співавтором голу Шевчука та чимало дошкуляв своїм візаві на фланзі.Невеличке інтерв’ю відразу після гри:

післяматчеве інтерв’ю

“Чайка”“Калуш”
12Мусієнко АнтонХвалицький Денис32
14Насімі НавідВеремієнко Олег2
22Єфремов АндрійСениця Володимир4
18Турчанов ВячеславКохман Андрій6
8Пономаренко СергійСивка Тарас7
9Тименко ВолодимирЛебедь Роман10
89Шевчук СергійПоручинський Ігор13
11Бартошук АндрійКниш Данило14
6Вечурко МиколаХорольський Дмитро16
3Касьяненко ОлександрСавошко Володимир18
2Музиченко АнтонМатушевський Олег22
19Сухенко ОлександрГудак Роман8
16Цурупін Артем

Арбітр            Горбань І.В.
Асистент 1    Бахметьєв А.І.
Асистент 2    Мамчур В.В.
4-ий арбітр    Деревінський О.О.
Cпостерігач арбітражу / делегат ФФУ Кисельов Р.О.