Вдруге – Плєшко, вдруге – з «Буковиною»

Стартову гру сезону 2021/2022 у Другій лізі України між СК «Чайка» і чернівецькою «Буковиною» розсудить арбітр з Кременчука

Комітет арбітрів УАФ призначив 25-річного Павла Плєшка (на фото) на недільний матч 1 туру Групи А, в якому наша команда прийматиме у Макарові чернівецьку «Буковину». Арбітр з Крменчука працює на іграх під егідою ПФЛ з минулого року. У сезоні 2020/2021 Плєшко відсудив 9 матчів. В тому числі один – за участю СК «Чайка», і два – за участю «Буковини».

Більше того, саме Павло Плєшко був головним арбітром зустрічі нашої команди з чернівчанами майже рік тому у Макарові. Тоді, 12 вересня 2020 року, в рамках 2 туру СК «Чайка» поступився вдома «Буковині» з рахунком 0:1. Гості забили переможний гол на 74 хвилині. Щодо роботи Плєшка, то у матчі було рішення арбітра, яке, на нашу думку, вплинуло на підсумковий результат. На 21 хвилині матчу капітан «Буковини» Тарас Сивка, на нашу думку, заслуговував на фол останньої надії в боротьбі с Андрієм Дардою, коли півзахисник борщагівців втікав на ворота з м’ячем і його потягнули за плече. Але арбітр не наважився видалити гравця команди гостей в своєму дебютному матчі на професійному рівні.

Допомагатимуть головному рефері будуть наступні офіційні особи:

Асистенти – Богдан Соколовський (Чернігів); Михайло Брик (Чортків)

Четвертий арбітр – Катерина Усова (Київ)

Спостерігач арбітражу – Андрій Петров (Хмельницький)

Прес-служба СК «Чайка»